Монтаж на гипсокартон

Гипсокартонът е екологично чист материал който лесно се поддава на механична обработка. Подходящ е за изграждане на преградни стени окачени тавани облицовка и други.

Подходящ е  за вътрешна топло и звуко  изолация като под него се поставя вата.  Цените за монтаж при облицовка на стени варира в зависимост от ъглите и големината на помещението, обикновенно цената за облицовка е на квадрат.

Монтаж на окачени тавани    

Поради лесната му обработка гипсокартонът е много подходящ за изработката на ефектни и красиви окачени тавани. От него лесно се изрязват фигури и се монтират на тавана с цел да се придаде нов и по модерен дизайн. В окачените тавани се вграждат осветителни тела, които създават допълнително чувство за комфорт, чрез равномерното разпределение на светлината или с насочването и към детайли от интериора с цел да се акцентира върху предмети или пространсва в стаята. Окачените тавани изработени от гипсокартон излизат евтино изграждат се бързо и при нужда се разрушават за часове.

Преградни стени от гипсокартон

Освен за облицовка на стени гипсокартона е подходящ и за изработване на вътрешни преградни стени.Често се налага да се прегради помещение с временна или постоянна стена.  За разлика от модулните стени и стени изидани с тухла, изработените от гипсо картон се отличават с много качества, като топло и звуко изолация, ниска себестойност, бърза изработка и лесно разрушаване когато се наложи.


Вашият коментар