Къртене пробиване на отвори

В нашият сайт ще намерите различни строителни услуги на изгодни цени.Бързи и качествени  къртачни услуги от barzo.eu – Kърти Чисти Извозва. Ние работим бързо и качествено, като се стремим нашите клиенти да останат доволни от услугите които предлагаме.Разполагаме и работим само с професионална техника  за къртене а също с коректни, отговорни и добре обучени кадри специализирани в дейността си. За извозване на строителните отпадъци използваме наш транспорт отговаряш на всички изисквания и нормативи. Можете да ни потърсите за разнообразни услуги свързани със строителството. Работим бързо и качествено, като се стремим да се отзовем на повикването в рамките на същият ден. Вие можете да ни потърсите за оглед или консултация безплатно.Предлагаме всички къртачни и строителни услуги, а също така и извозване  на  битови и строителни отпадъци. За да решите проблемите си по лесният начин на най-изгодните цени е нужно само да се свържете с нас от формата за контакти в нашият сайт и ще ви бъде отговорено в рамките на няколко часа.

Къртене на бетон тухли и облицовки

Къртене на всички видове облицовки и замазки като бетон, мозайка, фаянс и теракота, облицовка от мрамор и гранит. Използваме професионални машини за къртене работим на изгодни цени.

Чистене – почистване на отпадъци

Почистваме всички строителни материали от работната площадка, всички материали се събират в чували донесени от нас и се изнасят до контейнера за строителни отпадъци или до осигуреният транспорт  от нас. Услугата чистене предлагаме и като отделна услуга. Можете да ни наемете за изчистване на складове, мазета или офиси.

Извозване на строителни материали

Извозваме строителни и битови отпадъци до сметища с наш транспорт. Разполагаме с микробус и бордови камион. Можете да ни използвате за доставка на строителни материали до обект или за пренос на каквото и да било по споразумение с нас.

Цени на къртачни и транспортни услуги

За всички предлагани услуги цените са по споразумение с клиента и подлежат на коментар. Ние се  стремим да подържаме най-изгодните цени в София. При интерес от ваша страна можем да извършим оглед и да ви направим оферта.  Ориентировачни цени можете да намерите и в нашият сайт.

 


Вашият коментар