Извозване на строителни отпадъци

Къртене на плочки

Кърти чисти извозва

Отпушване на канали

Отпушване на канали и канализация Бургас

Предлагаме услуги свързани с ВиК и канализацията без почивен ден. За отпушването на канали работим с машини под високо налягане. Предлагаме разнообразни ВиК услуги извършвани от квалифицирани водопроводчици.

Предлагаме услугите си както на малки и големи фирми така и по домовете. При нужда от професионален водопроводчик във Варна можете да разчитате на нас. Пристигаме на посоченият от вас адрес максимално бързо в Бургас и областта.Услугата отпушване на канали включва отпушване на запушени мивки, сифони, тоалетни и шахти.Отводняване и продухване на тръби и канали със струя вода под налягане със специализирана техника. Предлагат се услуги за изсмукване на септични ями, видео диагностика и профилактика на тръби и канализация. Монтажи и демонтажи на бойлери, мивки, тоалетни чинии и казанчета, посмяна на вертикални и хоризонтални щтрангове, спирателни кранове и всичко свързано с ВиК услуги и канализация.

Гр. Бургас тел 0899 14 12 30   Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ВиК услуги

Строителни услуги

Други услуги

Мобилен сервиз за гуми Пловдив предлага Пътна помощ и репатрак на автомобили с платформа

Изберете майстор за ремонт на покриви от сайта https://remonti-maistor.eu/
сео оптимизация